sponzorujeme,
eclair design, 2006

Diskotéka v Klíčku

Na Svatého Martina  nepřijel do Záluží jmenovaný světec na bílém koni, ale jeho svátek a také svátky Martinů Duška, Šmola a Šustra, jsme oslavili na Klíčku diskotékou. Na programu nebyla jen zmíněná oslava, ale také vyhlášení nejlepších sportovců roku 2021.

 Oceněni byli: Jiří Vladyka, jako třetí nejlepší sportovec, za úspěchy v Šipkaření na Klíčku, v šipkařské lize, stolní kopané a účasti na M.R. silničních i horských kol.
 Michal Náhlovský, jako druhý, za vítězství v lize stolní kopané, stříbro v šipkařské lize, bronz na M.R. silničních kol a veslování na trenažéru a bronz v časovce M.R. hoských kol v Chroustovicích.
Nejlepším sportovcem se stal mistr republiky v časovce i terénním závodu horských kol a vícemistr republiky v závodech  silničních kol Michal Vladyka, vítěz klíčkovské ligy ve stolním tenisu, stolní kopané a držitel dalších úspěchů.
Poděkování patřilo i oběma domácím týmům v Boccii, za zdařilý vstup do letošní II. krajské  ligy.
K diskotéce  patří hlavně hudba s  tancem a obou si oslavenci, sportovci i ostatní užili, až nohy bolely.
 Ti ostatní, "neobdarovanÍ a neoceněnÍ"  si mohli vysoutěžit chutnou cenu a vyzkoušet si házení bocciovým míčkem, míčkem na terč nebo molitanovou kostkou.  
V 11 hodin dozněla poslední melodie a následný oběd všem určitě chutnal.

Zapsal: Kamil Sixta - PSS

 

Fotogalerie