sponzorujeme,
eclair design, 2006

Fandíme kohoutům

Vážení klienti, rodiče, sponzoři a přátelé.

Už léta mají táborští Kohouti své skalní fanoušky mezi klienty Klíčku. Nejen pánové, ale i dámy rádi jezdí na jejich zápasy s bubínky, řehtačkami i trubkou, aby podpořili oblíbené hokejisty.  Sportovci je už několikrát odměnili dresy, cenami na soutěže, exkurzí do šatny a zákulisí stadiónu, občerstvením i volným vstupným na zápasy. Klíčkaři na oplátku hlasitě povzbuzují své favority, slaví jejich úspěchy a prožívají zklamáním jejich neúspěchy.

Přátele mají také mezi ostatními fanoušky. Na posledním utkání ve středu 23.2. 2022 s hokejisty z Písku dostali krásné "kohoutí" dresy a modrobílou vlajku od kamarádů, příznivců mužstva. Jako malou odměnu jim zálužští přinesli z  dílny Klíčku co jiného, než keramického kohouta. Po vydařené sezóně začínají v úterý hrát táboráci play - off   s Havlíčkovým Brodem. Že by zápasy nedopadly dobře si nikdo z Klíčku vůbec nepřipouští. 
Darované dresy dostali ti, kteří žádné ještě nevlastnili, Martin Dušek a Jirka Ciffra. Třetí čeká na Michala Náhlovského, který se zotavuje po nedávné operaci.

Zapsal: Kamil Sixta - PSS

 

Fotogalerie