sponzorujeme,
eclair design, 2006

VYHLÁŠENÍ CELOROČNÍCH SOUTĚŽÍ 2022 - 2023

Na Medarda, 8. června 2023, byly  na Klíčku v Záluží vyhlášeny výsledky celoročních soutěží v šipkách a v individuální Boccii. Šipkařská liga je, co do počtu účastníků, největší klíčkovskou soutěží. Čtvrtečních dopoledních hodinových turnajů se zúčastnilo na 25 hráčů, kteří si zahráli alespoň jednou z 26. proběhlých. Patnáctka z nich bodovala, to znamená, umístnila se na 1. -  3. místě. Výhodou byla pravidelná účast.

Nejlepšími šipkaři se stali: Michal Vladyka, který 8x zvítězil, 2x byl 2. a 2x 3., před Jiřím Ciffrou ( 5x 1., 3x 2. a 4x 3.) a bratrem Jiřím ( 2x 1., 3x 2. a 2x 3.). Ti nejlepší dostali diplomy, medaile a  ceny, všichni soutěžící si také pochutnali na výborných zmrzlinových kornoutech.

Turnaje v Boccii se zúčastnilo 12 mužů a každý si to "rozdal" s každým. Nejúspěšnějším se stal bocciový reprezentant Klíčku Jirka Ciffra.  Na 2. místě skončil Michal Vladyka a bronz získal Jirka Kotaška. 
Boccia se stala, po stolním tenisu, stolním fotbálku, šipkách, cyklistice a bowlingu šestou celoroční soutěží na Klíčku.
Ceny dotoval OŠMT MÚ Tábor.

Zapsal: Kamil Sixta - PSS

 

Fotogalerie