sponzorujeme,
eclair design, 2006

Masopustní průvod

Masopustní setkání a průvod městem v režii Rodičovského centra Radost už se stal u Jordánu milou tradicí. Ten letošní se přesto nesl ve znamení zajímavé premiéry. K organizátorkám z Radosti i dětem z tamního divadelního kroužku Tralalou se vůbec poprvé přidali také vyslanci Denního a týdenního stacionáře Klíček ze Záluží. Všichni společně si v úterý dali sraz u kašny na Žižkově náměstí. S tradičními písněmi a říkačkami na rtech si to odtud namířili na náměstí T. G. M., kde na ně mimo jiné čekala i lákavá odměna v podobě masopustních koblížků. Dodejme, že ještě více než nápadité pestré masky a zpěv účastníků budila pozornost každoročně nejsledovanější a nejobletovanější členka průvodu: živá koza Róza.

Masopustnímu průvodu, který se konal 5.6. 2019 předcházelo setkání se členy divadelního kroužku Tralalou, které se uskutečnilo v RC Radost. Tam probíhala zkouška písní a tanců a samotné seznámení obou zúčastněných. Vše probíhalo velice hladce a s lehkostí, jakoby naše spolupráce byla letitá!
V den konání masopustního průvodu jsme ještě stihly připravit malé pohoštění pro všechny příznivce této akce v podobě slaných šneků.
Dodatečně děkujeme za přizvání na tuto milou akci Michaele Dufkové a všem členům kroužku Tralalou a budeme se těšit na další setkání a spolupráci!!!

Jolana Prokopová - PSS

 

Fotogalerie