sponzorujeme,
eclair design, 2006

Sportovní hry Hluboká nad Vltavou

26. ročník Sportovních her  na Hluboké nad Vltavou se letos konal v náhradním termínu 18. 9. 2019. Původně nás kamarádi z Domova Libníč a Centra Empatie z Českých Budějovic pozvali na Hlubokou již na 15.5., ale špatné počasí akci odložilo o čtvrt roku. Den se sice probouzel s rozpaky, ale když kolem 9. hodiny vykouklo sluníčko, vykouzlilo z celé akce doslova pohádkové setkání. Spolu s krásným prostředím hlubockého podzámčí, bezva přípravou organizátorů a všeho dostatku, se povinné disciplíny, běh na 60 m., skok z místa, autový hod, hod kriketovým míčkem a hod diskem na přesnost, musely dařit každému. Ty nepovinné, např. stolní tenis, fotbal, hod na šášulu, skákání na nafukovací trampolíně, srážení kuželek a další, jen vše doplnily.  Nechyběla ani diskotéka, takže mnozí sportovci dokázali, že jsou i skvělými tanečníky a parket zcela naplnili.
Na následném vyhlášení  výsledků a pořadí družstev se Klíčkaři dozvěděli, že obsadili 8. - 9. místo, což ze 14. družstev není tak zlé.  V užití si dne jsme byli určitě zlatí.

Za modrožluté: Martin Dušek, Jirka Ciffra, Pepa Drda, Martina Lopatová, Jirka Vladyka, Kuba Růžička, Petr Podzimek a Kamil Sixta

Zapsal: Kamil Sixta

 

Fotogalerie